Gemengd koor Laus Deo Enschede

Komt u genieten van hun vocale kracht die een extra dimensie krijgt door de bijzondere akoestiek van de onze Lieve Vrouwekerk!

Laus Deo is een enthousiast gemengd koor en is opgericht op 3 november 1966. De vaste dirigent Jorrit Woudt prikkelt de koorleden telkens weer om uitdagingen aan te gaan met verschillende muziekstijlen, om zo steeds weer te groeien en door te ontwikkelen.

Doel van het koor is, naast het fijn samen zingen, om de naam van God groot maken en Hem alle eer te geven. Zo mogen ze regelmatig samenwerken met bekende namen in de muziekwereld, zoals Harm Hoeve, Johan Bredewout, Arjan en Edith Post. Op 3 november 2016 bestond ons koor 50 jaar, dit hebben wij gevierd met 2 grote jubileumconcerten. In april 2016 met een doorsnee van ons repertoire, en in november 2016 met de première van het oratorium Nehemia, speciaal voor ons geschreven ter gelegenheid van ons jubileum door onze dirigent Jorrit Woudt en zijn vriend tekstschrijver Sander Hof.  In juni 2018 mochten we dit bijzonder mooie werk opnemen, het resultaat is een prachtige dubbel-cd.

Het ledenaantal is ongeveer 75 leden en iedereen vanaf 16 jaar is welkom om mee te zingen! Wilt u ze nog eens vaker zien? Dat kan regelmatig, check daarvoor hun agenda op de website http://gzk-lausdeo.nl/agenda/ 

Houdt u/jij van zingen en heeft u/jij de woensdagavond nog vrij? Kom dan gezellig een keer met ons meezingen! Wij zingen uit een breed repertoire dus voor ieder wat wils. Wij repeteren elke woensdagavond van 19:45 tot 22:00 (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen0 in de aula van Gbs de Fontein, Elshofplein 7 te Enschede. 

Thuis luisteren naar hun muzikale en vocale kwaliteiten kan ook, op de webshop van hun eigen site zijn diverse producten te vinden…

Reacties zijn gesloten.