Reni & Elisa

Wij zijn bijzonder blij met hun aanwezigheid op de Volkskerstzang Hengelo! En nu in het bijzonder want ze hebben een gloednieuwe kerstcd klaar liggen. We zijn bijzonder dankbaar dat ze deze liedjes als een soort primeur bij ons zullen zingen en spelen! Uiteraard ook te beluisteren op hun kersttournee die ze dit najaar houden.

Wie zijn Reni en Elise?

Een groot deel van ons dagelijks leven bestaat uit het maken van muziek. Reni heeft dit voornamelijk altijd in samenwerking met Elisa gedaan. Daarnaast is zij parttime leerkracht in het basisonderwijs. Elisa is beroepsmusicus. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium en heeft sindsdien veel gewerkt als freelance gitarist in studio’s en andere muziekprojecten zoals het Metropole orkest. Ook heeft hij als producer/arrangeur gewerkt aan verschillende projecten met artiesten als Martin Brand, Matthijn Buwalda, Ronduit Praise en Opwekking.

Wat vinden zij belangrijk?

De grootste passie in ons leven is Gods liefde. Deze onvoorwaardelijke liefde inspireert ons om muziek te maken voor en over Hem. Onze muziek is een antwoord op Zijn liefde: een mooi en intiem cadeau. Bijzonder dat muziek tegelijkertijd ook Zijn geschenk aan ons is, het brengt ons vreugde, vrede, intimiteit en nog zoveel meer.

Wij zijn dankbaar dat God onze muziekbediening inzet om mensen de weg te wijzen naar Zijn hart. We verlangen ernaar dat mensen door de muziek heen ervaren dat ze geliefd zijn en dat er een relatie mogelijk is met God. Hij is een goede Vader Die van al zijn kinderen houdt. Hij is er niet op uit om te oordelen, maar om lief te hebben. Hij verlangt naar een intieme relatie met Zijn kinderen. Een relatie met God versterkt onze identiteit, uiteindelijk zal dat de kerk en vervolgens de wereld veranderen (Bron http://renienelisa.nl)

Reacties zijn gesloten.