Volkskerstzang in de media

 

Komende tijd wordt de Volkskerstzang op diverse media uitgezonden. Allereerst was er de uitzending op Radio Logos gisteravond, mocht u deze gemist hebben, dan kun je deze hier terugluisteren. Het betreft een integrale uitzending.

 

Op ons eigen Youtube-kanaal is er een video terug te vinden van afgelopen maandag Klik op de afbeelding hieronder om het filmpje te zien

Wordt lid van ons videokanaal om gratis alle video’s terug te zien van de Volkskerstzang!, en mis zo niets van de komende video’s!

Op Kerstavond begint de programmering om 18.00 uur met het Kerstavond op 1TWENTE Nieuws, gevolgd door een kerstaflevering van ‘Jij in de Wijk’ en dan de registratie van de ‘Volkskerstzang’. Deze drie programma’s worden de hele avond elk heel uur herhaald.” Omdat er geen gehele videoregistratie is geweest afgelopen keer, zendt 1Twente de uitzending van 2018 uit. Ook best leuk om nog eens terug te zien.

Hieronder een en ander nog even op een rijtje:

1TWENTE TV is de televisiezender van Twente.
1TWENTE TV televisie is te ontvangen in heel Twente. De uitzendfrequenties zijn:
• Almelo – 61 (Caiway coax), 12 (Caiway glas), 44 (Ziggo), 1300 (KPN, XS4ALL, Telfort), 2112 (XMS, Edutel, Vodafone, Fiber, Stipte en Lybrandt)
• Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo – 40 (Ziggo), 1317 (KPN), 2023 (Glashart)
1TWENTE TV televisie is ook 24/7 online te bekijken via de live stream op smartphone, tablet of computer.

Veel kijk- en luisterplezier!

Reacties zijn gesloten.